Karçiçeği Anaokulu
YUKARIGÖÇMEZ KÖYÜ YUKARIGÖÇMEZ KÜME EVLERİ NO: 176 PATNOS / AĞRI

VİZYON

Karçiçeği Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedefimiz;, *Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, *Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, *Çocukların bireysel ilgilerine göre, okul içinde akıl oyunları odası, kütüphane gibi alanlar oluşturabilen, *Çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, Bir kurum olmaktır.

MİSYON

Karçiçeği Anaokulunda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

NORMAL

KALORİFER

OKULUMUZA ÖĞRETMEN SERVİSİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İLE 92 KM İLÇEYE 12 KM

KÖY